TRANSFORMA’T: GALA CLAUSURA DEL CENTENARI

04/04/2022
18:00h
Català
Inscribirme
Palau de la Música Catalana
AIQS Alumni
04/04/2022
18:00h
Català
Palau de la Música Catalana
AIQS Alumni

Inscribirme

“Per conservar i fomentar l’amistat que es crea entre els joves que estudien en aquest Centre i poder lluitar amb avantatge contra les necessitats de la vida, hem pensat en reunir-nos i formar una Associació de tots els que han estudiat en aquest Institut”

Així començava a caminar, el 23 de gener del 1921, l’Associació d’Antics Alumnes de l’Institut Químic de Sarrià. Cent anys després, celebrem la Gala de Clausura del Centenari de l’AIQS Alumni, que comptarà amb l’espectacle TRANSFORMA’T protagonitzat per Cristina Casale.

PROGRAMA

17:45 Apertura de puertas

18:30 Inicio del acto

18:45 Primera parte: CLÁSICA

19:30 Entreacto

19:45 Segunda parte: JAZZ

20:45 Final

PALAU DE LA MÚSICA CATALANA, UNA ICONA DEL MODERNISME

Referent ineludible a la vida cultural de Barcelona, el Palau de la Música Catalana és considerat una de les obres mestres de l’arquitectura modernista, inclòs en multitud de llibres sobre modernisme.

L’edifici va ser construït al centre històric de Barcelona entre el 1905 i el 1908 per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner per acollir les activitats de l’Orfeó Català, una societat coral fundada a finals del segle XIX pels compositors Lluís Millet i Amadeu Vives que cercava lligar la música als ideals del catalanisme conservador. A causa del seu valor artístic, l’auditori va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

CRISTINA CASALE

Guardonada recentment amb la Creu d’or AEFE de Foment Europeu per la tasca cultural i el Premi internacional de la creativitat al piano, aquesta intèrpret està considerada com una de les pianistes més internacionals del nostre país.

S’inicià al piano amb la seva mare als 4 anys, continuant la seva formació al Conservatori del Liceu de Barcelona i més tard amb professors del Conservatori de Moscou (Ilze Graubin i Irina Zaritzkaja) i de l’escola francesa Cristina Casale(Emmanuel Ferrer-LaLoë). Va rebre també consells musicals de la gran pianista Alicia de Larrocha.

Casale destaca per la seva gran versatilitat en estils, el seu temperament i gran virtuosisme, que plasma al piano i també fora amb els seus concerts comentats. Un caràcter mediterrani poc habitual al món pianístic que ha triomfat en llocs com el Weill Carnegie Hall de Nova York i ciutats de Portugal, França, Colòmbia, Londres i la Xina.

Reserva la teva entrada gratuïta aquí>

¿Quieres inscribirte?